Ski, Food & Wine
Alta Badia – Południowy Tyrol – Włochy
8-15.12.2024
To kolejna edycja szkolenia narciarskiego stworzonego specjalnie z myślą o pasjonatach narciarstwa, dobrej kuchni oraz wyśmienitego wina!
Przygotuj się na kameralne grupy, doświadczonych instruktorów, pozytywne emocje oraz malownicze widoki, które otoczą Cię podczas tego wyjątkowego szkolenia. Pozwól sobie na luksus połączenia sportu, kulinariów i degustacji win, które sprawią, że Ski, Food & Wine Camp stanie się dla Ciebie niezwykłym przeżyciem, które na długo pozostanie w Twojej pamięci.
SMACZNIE NA SZCZYTACH DOLOMITÓW
Podczas tego wyjątkowego wydarzenia będziemy mieli okazję zgłębić tajniki kulinarnego raju regionu Alta Badia. Odwiedzimy najwybitniejsze restauracje na stoku, gdzie przerwy lunchowe staną się prawdziwą ucztą dla podniebienia.
O dobór win zadba nasz przyjaciel i partner Robert Mielżyński
SZKOLENIE NARCIARSKIE
Koncentrujemy się na indywidualnym podejściu do nauki, dlatego też nasi doświadczeni instruktorzy zapewnią Ci pełne wsparcie i wskazówki podczas trwania szkolenia. Dołącz do naszego szkolenia narciarskiego i pozwól sobie na rozwój swoich umiejętności w przyjaznej i inspirującej atmosferze, gdzie nauka staje się przyjemnością.
– poziom zaawansowania: min. swobodnie poruszający się po niebieskich trasach
– grupy dostosowane do umiejętności
– nowoczesne metody szkoleniowe
– opieka instruktorska podczas wycieczek narciarskich – Sellaronda Tour/Val Gardena/Arabba
Bazą naszego campu będzie elegancki Hotel La Perla w Corvarze, znany z tradycji, szacunku do natury i obsługi na najwyższym poziomie. W podziemiach hotelu znajdziesz piwnicę win o wartości ponad miliona euro oraz gwiazdkową restaurację Michelin, La Stua di Michil, co sprawia, że La Perla jest idealnym miejscem dla naszego Ski, Food & Wine Camp.
Doświadczeni gospodarze gwarantują, że to kultowe miejsce zapewni Ci niezapomniane chwile. Przyjedź i połącz przyjemność z nauką, czerpiąc radość z narciarstwa, wyśmienitej kuchni i doskonałych win. Zarezerwuj już teraz swoje miejsce na tym wyjątkowym wydarzeniu!
Szkolenie narciarskie i udział w wydarzeniu 2500 PLN /os (płatne do FN)
Powyższa kwota dotyczy:
– szkolenie i przewodnictwo narciarskie
– wina podczas degustacji (nie obejmuje dodatkowych opłat „korkowego” i serwisu w hotelu przy degustacjach)
oraz tygodniowy pobyt w Hotel La Perla Corvara w opcji HB
SZCZEGÓŁY KOSZTÓW POBYTU NA ZAPYTANIE : LILA@FABRYKANARCIARZY.PL
Inne koszty / indywidualne rezerwacje / możliwości:
– kolacja w restauracji gwiazdkowej Michelin – opcjonalnie – indywidualne rezerwacje (w hotelu znajduje się 1*La Stua di Michil, a w miejscowości San Cassiano 3*St.Hubertus)
– wieczór z degustacją lub after dinner party w górskiej restauracji/chacie na stoku – opcjonalnie w zależności od zgłoszeń
– taksa klimatyczna
– 6-dniowy Skipass DolomitiSuperSki (
– dojazd własny!
– UWAGA! na miejscu dodatkowe opłaty związane z „korkowym” i serwisem w restauracjach / hotelu przy degustacjach
Własne ubezpieczenie narciarskie* + OC narciarskie – obowiązkowe na włoskich stokach narciarskich od 1.1.2021
*Ubezpieczenie narciarskie zabezpiecza koszty ratownictwa na stoku, czego nie obejmuje karta EKUZ ani podstawowe ubezpieczenie podróżne.
***Udział w wydarzeniu Ski, Food & Wine