Piękne lato mieliśmy tego roku. Pogoda pozwoliła spędzić je bardzo aktywnie -nie było wymówek, że pada 🙂 więc na pewno jesteście w doskonałej formie – gotowi do kolejnych, tym razem narciarskich wyzwań. Żeby utrzymać formę i nie robić zbyt długiej przerwy w ruchu na świeżym powietrzu startujemy z końcem października.
Na naszym ulubionym Pitztalu tradycyjnie odbędą się narciarskie warsztaty. W programie szkolenia na wszystkich poziomach, wykłady, rozjeżdżenie dla instruktorów, treningi sportowe oraz kurs podstaw telemarku! Będzie się działo.
W grudniu zapraszamy na kolejną edycję Ski,Food&Wine, które jak co roku organizujemy z udziałem Roberta Mielżyńskiego i jego gości. Jak zwykle na stokach Alta Badia, ale tym razem bazą naszego „campu” będzie kultowy hotel La Perla w Corvarze.
Na sylwestra tym razem zapraszamy do Falcade do ulubionego hotelu naszych klientów – Belvedere. W programie oprócz świetnej zabawy – szkolenia sportowe dla dzieci i dorosłych, telemark, kursy dla młodzieży na stopień demonstratora. Pięć tygodni ferii spędzimy w Meransen i Falcade (szczegóły na stronie) oraz Alta Badia-San Cassiano (z bardzo krótkim terminem ważności – zapisy tylko do 20 października!)W czasie naszych feryjnych campów szkolenia dla najmłodszych, nauka i doskonalenie dla dorosłych, kursy na demonstratora, pomocnika instruktora SITN PZN, podstawy telemarku, kursy snowboardowe.
Poza tym świetne animacje dla dzieci i dużo zabawy dla dorosłych 🙂
Koniec lutego to czas na odkrywanie nowych stoków. SKI SAFARI tym razem odbędzie się w Andorze 🙂 . Koniec marca to czas powrotu do Alta Badia na wiosenną edycję Ski, Food & Wine. W kwietniu przedświąteczny camp dla dzieci i dorosłych na Kaunertalu lub Maso Corto (jeszcze nie zdecydowaliśmy) i zgodnie z obietnicą powrót Majówki na Pitztal.
Tym razem postanowiliśmy nie kończyć sezonu górskiego w maju. Po naszych tegorocznych letnich przygodach 🙂 chcielibyśmy zamienić narty na rowery a skitoury na wspinaczkę.
My przekonaliśmy się, że warto. Szczegóły wkrótce.
Zapraszamy!